Може би наистина де е време за лятна ваканция както каза Морти, но все пак мисля да спазя традицията и да пусна нова тема, нали е 23ти днес

Сигурно всички сте горе-долу запознати с Бафомет? А пък ако не сте - ето ви един добър повод да се запознаете
*През първия еон, аз бях Великият Дух
(шаманство) *През втория еон, Хората ме знаеха като Рогатия Бог, Пангенитор Панфаге
(политеизъм, многобожие) *През третия еон аз Повелителят на Мрака бях, Дявол-Сатана
(монотеизъм, вещерство) *През четвъртия еон, Хората не ме познават, защото Скритият съм Аз
(атеизъм, технократство) *През този нов еон като Бафомет ви се явявам. Богът преди всички богове и до края на Земята аз ще издържа
(???)Айде да се съберем 5 човека, до събота 26.6. да ми се обадят всички които искат да участват на ЛБ.
Пишете и с кой еон ви се работи няй-много. На 27.6. ще си разпределим тези еонови-аспакти на Бафомет.
Всеки ще получи 1 от посочените еони и ще трябва да измисли
1 РИТУАЛ НА БАФОМЕТ В ПАРАДИГМАТА НА СЪОТВЕТНИЯ ЕОН!Пращате ми ритуалите които мислите да правите най-късно до 30.6.
В четвъртък, 1.7., вечерта по предварително уговорено време, ще ги направим всички заедно! И да видим какво ще излезе от това