Виж активните теми |

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2 мнения ] 
10. to B or not to B? 
Автор Съобщение
Аватар

Мнение 10. to B or not to B?
Може би наистина де е време за лятна ваканция както каза Морти, но все пак мисля да спазя традицията и да пусна нова тема, нали е 23ти днес ;) Сигурно всички сте горе-долу запознати с Бафомет? А пък ако не сте - ето ви един добър повод да се запознаете :twisted:

*През първия еон, аз бях Великият Дух (шаманство)
*През втория еон, Хората ме знаеха като Рогатия Бог, Пангенитор Панфаге (политеизъм, многобожие)
*През третия еон аз Повелителят на Мрака бях, Дявол-Сатана (монотеизъм, вещерство)
*През четвъртия еон, Хората не ме познават, защото Скритият съм Аз (атеизъм, технократство)
*През този нов еон като Бафомет ви се явявам. Богът преди всички богове и до края на Земята аз ще издържа (???)

Айде да се съберем 5 човека, до събота 26.6. да ми се обадят всички които искат да участват на ЛБ.
Пишете и с кой еон ви се работи няй-много. На 27.6. ще си разпределим тези еонови-аспакти на Бафомет.
Всеки ще получи 1 от посочените еони и ще трябва да измисли 1 РИТУАЛ НА БАФОМЕТ В ПАРАДИГМАТА НА СЪОТВЕТНИЯ ЕОН!
Пращате ми ритуалите които мислите да правите най-късно до 30.6.
В четвъртък, 1.7., вечерта по предварително уговорено време, ще ги направим всички заедно! И да видим какво ще излезе от това :twisted: :twisted: :twisted:

Сря Юни 23, 2010 2:27 am
Профил
Аватар

Мнение Re: 10. to B or not to B?
Понеже ме попитаха за разяснения -

5 човека правят едновременно 5 ритуала.
Всеки от 5те ритуала е Бафомет-ритуал, само че всеки работи по темата по различен начин.
- един го прави в шаманската парадигма
- друг в полиезичната (примерно древна Гърция, Рим и т.н. където са имали цели пантеони от богове)
- друг в монотеистичната система където има само 1 бог и атрибутите на Бафомет са били приписани на дявола.
- друг в атеистичната парадигма (технократство), където не че Бафомет е спрял да съществува, но се е проявявал по различен начин, защото официално човечеството се занимава с наука и технология, не с почитане на божества
- а друг ??? по новоенскому ;) :twisted:

Сря Юни 23, 2010 1:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 2 мнения ]